Obavijest za putnike na autobusnim linijama br. 5, 10 i 32

Od četvrtka, 26.09.2019.g. od 08:30 sati, zbog izvođenja građevinskih radova zatvara se dio Ulice Antuna Gustava Matoša u Solinu, od križanja sa Zoranićevom ulicom do križanja s Ulicom Petra Krešimira IV.

Iz navedenog razloga, dolazi do djelomične promjene trase u prometovanju  linija 5 , 10 i 32 na sljedeći način:

  • Linija broj 5 s polaskom iz Dračevca prema Splitu skreće lijevo u Zoranićevu ulicu te prometuje do križanja s Ulicom Antuna Gustava Matoša, preko rotora Bilice i nastavlja uobičajenom trasom. Istom trasom prometuje u povratku iz smjera grada Splita prema Dračevcu.
  • Linija broj 10 u polasku prema gradu Splitu prometuje uobičajenom trasom, ali u povratku iz grada Splita prema Japirku, iz Ulice Antuna Gustava Matoša skreće desno u Ulicu Petra Krešimira IV, Put Mira i dalje nastavlja prema Japirku.
  • Linija broj 32 s polaskom iz Kučina prema Splitu, iz Ulice Antuna Gustava Matoša skreće lijevo u ulicu Dračevac, te Zoranićevom ulicom prometuje do križanja s Ulicom Antuna Gustava Matoša, preko rotora Bilice nastavlja uobičajenom trasom prema Splitu. Istom trasom prometuje u povratku iz grada Splita prema Kučinama.