OBAVIJEST ZA PUTNIKE NA LINIJAMA BR.14 I BR.15

Zbog građevinskih radova na izgradnji oborinske odvodnje na Žnjanu, od srijede, 20.09.2023.g. od 08:00 sati, do završetka radova zatvorit će se križanje Velebitske ulice i Šetalište Pape Ivana Pavla II.

Zbog navedenog djelomično se mijenja trasa linije br.14 (Brda – Kopilica – Dubrovačka – Bolnice – Žnjan – Duilovo) i br.15 (Duilovo – Trajektna luka – Duilovo) i to na sljedeći način:

  • po povratku iz smjera grada prema Duilovu iz Poljičke ulice autobusi na linijama br.14 i br.15 neće skretati u Velebitsku ulicu nego će produživati do Ulice Kralja Stjepana Držislava gdje će kod Plodina skretati u Ulicu Put Pazdigrada, zatim na rotoru lijevo u Maslinsku ulicu te desno u ulicu Put Duilova do okretišta.
  • po polasku iz smjera Duilova linija broj 15 prometovat će Ulicom Put Duilova te će skretati lijevo u Maslinsku ulicu, zatim ravno preko rotora ulicom Put Pazdigrada, desno u Lovrinačku ulicu, zatim desno u Ulicu Put groblja gdje se preko Ulice Kralja Stjepana Držislava i Poljičke ceste autobusna linija br.15 vraća na uobičajenu trasu prometovanja.